Mentalisering - Helhedssyn - Kommunikation - SamhørighedForståelsen af os selv og andre, egenskaben til at mentalisere og evnen til i et

helhedssyn at kunne undersøge og forstå sociale relationer og samspil mellem mennesker er afgørende for at skabe et læringsmiljø, hvor vi til stadighed kan udvikle vores

personlige - og faglige kompetencer og kvalificere den indsats, som skal skabe forandring i de arenaer, vi arbejder med.

Christina 

Supervisor & terapeut

Jeg har de sidste 16 år arbejdet med tværfaglig udvikling i kommunal praksis og de seneste 5 år med ledelse. Jeg har en solid baggrund indenfor relationsarbejde,terapi, sparring & supervision.


Jeg er oprindeligt uddannet international socialrådgiver og psykoterapeut. Dette har jeg suppleret med en lederuddannelse og adskillige 

overbygninger og kurser, herunder meditations - og mindfullness træning.


Jeg er tidligere myndighedsrådgiver - og leder, så jeg kender til de udfordringer og problemstillinger du og dine kolleger møder i hverdagen i en kommunal forvaltning.


Jeg har indgående erfaring fra både projektledelse, facilitering og strategiudvikling. Jeg har udførlig viden om og interesse for integration, æresrelaterede konflikter, ekstremisme og radikalisering. Derudover har jeg de seneste år også beskæftiget mig med børnehandicapområdet.


Jeg har fokus på det hele menneske og i en holistisk tilgang, ser jeg vigtigheden af forbindelsen mellem hjerne, hjerte og krop. 

Derfor inddrages mindfullness og - meditationspraksis som inspiration.


Forandringer starter indefra, men kræver nysgerrighed udefra.Hvad siger kunderne

”Du burde gøre meget mere i supervision, fordi du er så god til det, for det jeg har oplevet omkring dig og supervision eller din måde at tilgå personale på, er mere end man kan forvente af en leder!”


                Charlotte, myndighedsrådgiver 

"Jeg synes du har været fantastisk at samarbejde med – Jeg sætter stor pris på din forståelse og nysgerrighed, når jeg har henvendt mig med udfordringer jeg gerne vil drøfte og sparre med dig omkring"

               

                                            Lotte, Leder   

"Christina har evnen til at sætte sig ind i kompleks materiale og omsætte viden alle kan tilgå. Hun er refleksiv og robust. Christina er stærk i det relationelle felt og forstår vigtigheden af at bedrive flere typer af ledelse alt afhængig af hvad situationen kalder på"


                                                 Brit, Leder