Mentalisering - Helhedssyn - Kommunikation - SamhørighedForståelsen af os selv og andre, egenskaben til at mentalisere og evnen til i et

helhedssyn at kunne undersøge og forstå sociale relationer og samspil mellem mennesker er afgørende for at skabe et læringsmiljø, hvor vi til stadighed kan udvikle vores

personlige - og faglige kompetencer og kvalificere den indsats, som skal skabe forandring i de arenaer, vi arbejder med.Udvikling af det personlige lederskab & medarbejderudvikling


En sund organisation med en høj social kapital argumenterer for

visionær & modig ledelse, hvor tillid og meningsfulde former for samarbejde danner rammen for relationer.

Fremtidens organisationer kalder på komplekse løsninger.


Jeg tror på at visioner og strategier bedst faciliteres, når vi har rum og nærvær til refleksion; både blandt ledere & medarbejdere.
”Du burde gøre meget mere i supervision, fordi du er så god til det, for det jeg har oplevet omkring dig og supervision eller din måde at tilgå personale på, er mere end man kan forvente af en leder!”


- Charlotte, tidligere medarbejder i kommunalt regi

"Jeg synes du har været fantastisk at samarbejde med – Jeg sætter stor pris på din forståelse og nysgerrighed, når jeg har henvendt mig med udfordringer jeg gerne vil drøfte og sparre med dig omkring"

 

 - Lotte, tidligere samarbejdspartner


Psykologisk & socialfaglig tilgang


Jeg arbejder helhedsorienteret og løsningsfokuseret med fokus på udviklingspsykologi ud fra et psykodynamisk & systemisk grundlag i opgaveløsningen.


Jeg er inspireret af frisættende ledelse, fremtidens organisationer og fair processer ind i et ledelsesperspektiv. 
Om 


Jeg har de sidste 16 år arbejdet med tværfaglig udvikling i kommunal praksis og de seneste 5 år med ledelse. Jeg har en solid baggrund indenfor relationsarbejde, sparring & supervision.


Jeg er oprindeligt uddannet international socialrådgiver og psykoterapeut. Dette har jeg suppleret med en lederuddannelse og adskillige 

overbygninger og kurser, herunder meditations - og mindfullness træning.


Jeg er tidligere myndighedsrådgiver og leder, så jeg kender til de udfordringer og problemstillinger du og dine kolleger møder i hverdagen.


Jeg har fokus på det hele menneske og i en holistisk tilgang, ser jeg vigtigheden af forbindelsen mellem hjerne, hjerte og krop. 

Derfor inddrages mindfullness og - meditationspraksis som inspiration.


Forandringer starter indefra, men kræver nysgerrighed udefra.
"Christina har evnen til at sætte sig ind i kompleks materiale og omsætte viden alle kan tilgå. Hun er refleksiv og robust. Christina er stærk i det relationelle felt og forstår vigtigheden af at bedrive flere typer af ledelse alt afhængig af hvad situationen kalder på"


- Brit, tidligere leder